Skip to main content

Star Wars The Black Series Force FX Lightsaber

Dags att axla manteln, ta på ökenbootsen och bli en Jedi... Med Anakin Skywalkers fullt funktionella Lightsabre kommer du inte ha några problem med rollen. Specifikationer

Officiell reproduktion av Luke Skywalkers eller Darth Vaders värja. Glödande blått eller rött blad med realistiska ljudeffekter när du startar och stänger av det. Även ljuseffekter vid start och stopp. Skapas med hjälp av en sträng av 64 super-starka LEDs som tänds sekventiellt. Fem rörelsestyrda ljudeffekter som kommer direkt från filmen. Det klassiska hummandet när du inte gör något, power-up ljudet, power-down ljudet, svingljudet samt ett ljud när värja slår ihop med något annat. Värjans blad har tre inbyggda rörelsedetektorer som är superkänsliga. Två stycken känner av rörelse och en känner av när värjans blad träffar något. Hållbar och högkvalitativt handtag i metall. Känns och ser ut som en riktig ljusvärja. Hållbart blad som är permanent fäst på handtaget. Mått: 112.5cm x 5.6cm x 5.3cm Snyggt designerställ ingår. Kräver 3 stycken AA-batterier, som ej ingår men kan köpas här.

Tänk på att ljusvärjan är avsedd som replika och prydnadsföremål. Även om det teoretiskt är möjligt att slåss mot the dark force på stans gator med hjälp av den så är det inget som garantin täcker och inget vi rekommenderar.

1 472:-

Rabatter hos Roliga Prylar just nu

Information om Roliga Prylar

  • Från 49 kr i frakt
  • Snabba leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • 1 års garanti

Dela oss!

Facebook Tweeta